Eş Başkanlarımız Beton Parke ve Boru Üretim Tesisinde İncelemelerde Bulundu.

Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Belediyemiz Meclis Üyeleri ile birlikte Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren beton parke ve boru üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

Eş Başkanlarımız, Beton Parke ve Boru Üretim Tesisini gezerek tesis sorumlusundan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Li gel hevserokên me Guler Yerbasan, Abdurrahim Durmuş û Endamên Meclîsa Şaredariyê, tesîsa kevirên parke û hilberîna boriyên betonê ya ku di bin banê Gerînedehiya Karên Fenî ya Şaredariya Cizîrê de dixebite, kontrol kir.

Hevserokên me çûn Tesîsa Çêkirina Kevirên Beton û Hilberîna Boriyan û der barê xebatên ku hatine kirin de agahî ji Gerînendetiya Tesîsê girtin