EŞ BAŞKANLARDAN STK’LARA ZİYARET

Eş Başkanlarımız, Güler Yerbasan, Abdurrahim Durmuş, Dem Parti Cizre İlçe Eş Başkanı Yılmaz Sanrı ve Belediyemiz Meclis Üyeleri ile birlikte İlçemizdeki sivil toplum kuruluşu (STK) başkanlarını ziyaret etti.

Eş Başkanlarımız, Cizre Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Cizre Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Halil Geleri Cizre Kuyumcular Derneği Başkanı İhsan Güneş’i tek tek ziyaret ederek, ilçedeki sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Gerçekleşen ziyaretlerde STK’lara verdikleri öneme değinen Eş Başkanlarımız, kentin sorunlarının çözümü noktasında STK’lar ile birlikte çalışmayı çok önemsediğini vurguladı. Bir kentin olmazsa olmazlarından birinin de sivil toplum kuruluşları olduğunu söyleyen Eş Başkanlarımız, birlikte çalışarak her zaman kenti daha üst seviyeye çıkarabileceklerini belirtti.

Eş Başkanlarımız, ziyaret ettiği STK başkanlarını çalışmalarından dolayı tebrik ederek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın her zaman başarı getireceğini vurguladı.

STK başkanları ise Eş Başkanlarımıza, kentin sorunlarının çözümü noktasında her zaman desteğini hissettiklerini söyleyerek, kenti üst seviyelere çıkarmak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. STK Başkanları gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Eş Başkanlarımıza teşekkür etti.

JI HEVSEROKAN SERDANİYA STK YAN

Hevserokên me Guler Yerbasan, Abdurrahim Durmuş, Hevserokê DEMê yê Navçeya Cizîrê Yilmaz Sanri û endamên meclîsa şaredariyê çûn serdana serokên rêxistinên sivîl ên navçeya me.

Hevserokên me, Serokê Odeya Pîşesazî û Bazirganiyê ya Cizîrê Omer Faruk Yildirim, Serokê Kargeha Pîşesaziya Piçûk a Cizîrê Halîl Gelerî û Serokê Komeleya Zêringerên Cizîrê Îhsan Guneş ziyaret kirin û li ser çareseriya pirsgirêkên navçeyê nêrîn û pêşniyarên wan standin.