DEM Parti Şırnak Milletvekillerinden oluşan heyet Eş Başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bugün içinde DEM Parti Şırnak Milletvekilleri Newroz Uysal, Mehmet Zeki İrmez, Ayşegül Doğan, DBP İl Eş Başkanı Sekvan Kılınç,  DEM Parti Cizre İlçe Eş başkanları Yılmaz Sanır, Deniz Yıldırım ilçe Yönetimi, Mebya Der üyeleri ve Barış annelerinin bulunduğu heyet Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan, Abdurrahim Durmuş ve Belediye Meclis Üyelerimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Îro şandeyek ji Partiya DEM ê di nav de parlamenterên DEM Partiyê yên Şirnexê Birêz Newroz Uysal Aslan, Ayşegul Dogan û Zekî Îrmez  û Hevserokê DBP ê yê Şirnexê Birêz Sekvan Kilinç û Rêveberiya Navenda Şirnexê, Hevserokên DEM Partiyê ya Navçeya Cizîrê Birêz Yilmaz Sanri û Denîz Yildirim, Dayîkên Aştiyê û Rêveberiya Mebya-DER ê jî di nav de Hevserokên me yên Şaredariyê Guler YERBASAN, Abdurrahîm DURMUŞ û endamên meclîsa me ziyaret kirin û di kar û xebatên wan de serkeftin ji wan re xwestin.

Hevserokên me jî, ji ber ziyareta şandeyê kêfxweşiya xwe anîn ziman û spasiyên xwe ji bo şandeya DEM Partiyê, Dayîkên Aşitiyê û Rêvebiriya Mebya-DER ê anîn ziman.