DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Cizre Belediyesi'ni ziyaret etti.

Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş ile belediye meclis üyeleri, Hatimoğullarını çiçeklerle karşıladı.

Hatimoğulları'na DEM Parti Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Şırnak Milletvekilleri Newroz Uysal Aslan ve Mehmet Zeki İrmez eşlik etti. Belediye binasında Cizre halkımızla bir araya gelen Hatimoğulları halkımız ile bayramlaştı.

Hevseroka Giştî ya DEM’ê Tulay Hatimogullari di çarçoveya serdanên Cejna Qurbanê de serdana Şaredariya Cizîrê kir.

Hevserokên me Guler Yerbasan û Abdurrahim Durmuş û endamên meclîsa şaredariyê bi kulîlkan pêşwazî li Hatîmogullari kirin.

Hatîmogûllarî tevî Berdevka Partiya DEM'ê Ayşegul Dogan, Parlamenterên Şirnexê Newroz Uysal Aslan û Mehmet Zekî Îrmez bûn. Hatîmogûllarî bi gelê Cizîrê re li avahiya şaredariyê hat cem hev û bi wan re keyfxweşiya xwe anî ziman.