2025-2029 Stratejik Plan Toplantısı Nur ve Fatih Mahallesi sakinleri ile devam etti.

2025-2029 Stratejik Plan Toplantısı Nur ve Fatih Mahallesi sakinleri ile devam etti.

Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında Nur Mahallesi’nde halk buluşmasına katıldı. Buluşmaya katılan yurttaşların talep ve önerileri ilgili birimler tarafından tek tek kayıt altına alındı. Eş Başkanlarımız seçim sürecinde söz verdikleri gibi kararları halkla birlikte alacaklarını ve buna göre planlama çıkaracaklarını ifade etti.

Eş Başkanlarımız, 5 yıllık Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında Nur Mahallesi’nde halkın talep ve önerilerini dinlemek ve buna göre 2025 yılı bütçesini hazırlamak amacıyla halk buluşması gerçekleştirdi.

Botaş Parkı’nda düzenlenen halk buluşmasında Yerbasan ve Durmuş’un yanı sıra Belediye Başkan yardımcısı Lokman Dirican,  Belediyemiz meclis üyeleri, Fatih ve Nur Mahallesi Muhtarları ile Belediyemiz birim müdürleri ve personeller de hazır bulundu.

Talep ve önerilerin ardından Eş Başkanlarımız kapanış konuşmasını yaparak, 5 yıllık Stratejik Planı halkla beraber yapmaya kararlı olduklarının altını çizerek, toplantıya katılan ve katkı sunan Nur ve Fatih Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.


Civîna Plana Stratejîk a 2025-2029’an bi şêniyên taxa Nûr û Fatîhê re berdewam kir.

Hevserokên me Guler Yerbasan û Abdurrahim Durmuş di çarçoveya amadekariyên Plana Stratejîk de beşdarî civîna gel a li Taxa Nûrê bûn.  Daxwaz û pêşniyarên welatiyên ku beşdarî civînê bûn ji aliyê yekîneyên pêwendîdar ve yek bi yek hatin qeydkirin.  Hevserokatiya me diyar kir ku weke ku di pêvajoya hilbijartinê de soz dabûn ew ê bi gel re biryaran bidin û li gorî wê plansaziyê bikin.

 Di çarçoveya amadekariyên Plana Stratejîk a 5 salan de, Hevserokatiya me bi armanca guhdarîkirina daxwaz û pêşniyarên gel û amadekirina bûdçeya sala 2025’an li Taxa Nûrê civîneke gel li dar xistin.

Copyrigt © 2017 Cizre.bel.tr | Tel: 0 (486) 616-1010 - Fax: 0 (486) 616-8513