10. Cizre Dil, Kültür ve Sanat Festivali’nin 2. Gününde Şair- Yazar Faysal Özdemir ve Herdem Merwani’nin Panel programı ile devam etti.

Belediyemiz tarafından bu yıl 10’cusu düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde, Belediyemiz Konferans Salonunda düzenlenen programa DEM Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan, Abdurrahim Durmuş, DEM Parti Cizre İlçe Yöneticileri, Şırnak Tabipler Odası Başkanı Serdar Kuni, Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve halkımız katılım gösterdi.
Zamanxan Kurdi’nin moderetörlüğünde Şair- Yazar Faysal Özdemir ve Herdem Merwani’nin sunumuyla gerçekleşen panel yoğun bir ilgiyle izlendi.
Panel sonunda Eş Başkanlarımız bilgilerini ve deneyimlerini paylaştıkları için Şair- Yazar Faysal Özdemir ve Herdem Merwani’ye teşekkür ettiler.