Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Türel ve Beraberindeki Heyet Cizre’yi Ziyaret Etti

Şırnak Belediye Başkanı ve Vali Yardımcısı Turan BEDİRHANOĞLU ’nun danışmanı olarak görevlendirilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL beraberindeki heyetle Şırnak programının ardından Cizre’yi ziyaret etti.

Valimiz Sayın Mehmet AKTAŞ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL, Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan ENÇ, Antalya ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, işadamları ve gazetecilerden oluşan yaklaşık 200 kişilik bir grup Şırnak programının ardından Cizre’yi ziyaret etti. Akşam saatlerinde Cizre’ye gelen Menderes TÜREL ve beraberindekiler, Cizre’nin tarihi yerlerinden olan;  Nuh Nebi Cami, Hz. Nuh (A.S)’ ın Türbesi ve İsmail Ebul-iz El Cezeri türbesi, tarihi Kırmızı Medreseyi ziyaret etti, ardından Cizre Öğretmenevine geçti.
Burada gerçekleştirilen toplantı ve temaslarının ardından Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR, Cizre Tarihi kitabını hediye ederek heyeti uğurladı.